Menu diet kalorycznych: 1000 kcal, 1200 kcal, 1500 kcal, 2000 kcal, 2500 kcal, 3000 kcal
Śniadanie: Twarożek z czosnkiem, ogórkiem i rzodkiewką podany na liściach sałaty z razowym pieczywem
II śniadanie: Aromatyczna sałatka z kaszą jaglaną, pomidorkami cherry i liśćmi bazylii, zakrapiana oliwą z oliwek
Obiad: Cukinia faszerowana mięsem drobiowym, dzikim ryżem i warzywami
Podwieczorek: Pieczone jabłko nadziewane bakaliami z miodem
Kolacja: Sałatka z buraków z orzechami włoskimi przyprawiona octem balsamicznym
Śniadanie: Zielony omlet z brokułami, przybrany pieczarkami i natką pietruszki
II Śniadanie: Jogurt naturalny z musem z kiwi i prażonymi nasionami słonecznika
Obiad: Indyk podany z duszonym szpinakiem, suszonymi pomidorami i kaszą gryczaną
Podwieczorek: Grillowany ananas z niskosłodzoną konfiturą z żurawiny
Kolacja: Zapiekane pory z mozzarellą i pomidorami
Śniadanie: Owsianka z pomarańczą, mango i migdałami
II Śniadanie: Chrupkie warzywa podane z pieczywem żytnim
Obiad: Pieczony filet z dorsza z ziemniakami w rozmarynie i surówką z marchwi
Podwieczorek: Koktajl malinowy z wiórkami kokosowymi
Kolacja: Mix sałat z grillowanym kurczakiem w ziołach
Menu diety wegetariańskiej
Śniadanie: Pieczone placuszki z płatków orkiszowych z cukinią i lekkim jogurtem greckim
II Śniadanie: Sycąca sałatka owocowa z mango, jabłkiem i gruszką, posypana siemieniem lnianym
Obiad: Grillowany bakłażan w przyprawach podany z puree z ciecierzycy i surówką z czerwonej kapusty
Podwieczorek: Jogurt naturalny z odrobiną miodu z płatkami gorzkiej czekolady
Kolacja: Krem z dyni ze szczyptą imbiru
Śniadanie: Razowe naleśniki z cynamonowym twarożkiem i jagodami Goji
II Śniadanie: Sałatka z brokułem, serem feta i orzeszkami pini
Obiad: Filet z morszczuka podany z nitkami cukiniowymi i pomidorkami koktajlowymi
Podwieczorek: Pudding ryżowy z cząstkami jabłka
Kolacja: Sałatka z awokado i ricotty posypana skórką cytrynową
Śniadanie: Tosty z chleba razowego z hummusem i bazylią
II Śniadanie: Jogurt z wiśniami i pestkami dyni
Obiad: Makaron pełnoziarnisty podany na szpinaku z grillowanym łososiem w przyprawach i pieczoną aromatyczną marchwią
Podwieczorek: Tarta z porem na spodzie z kaszy jaglanej
Kolacja: Orientalna sałatka z tofu i grzybkami mun
Menu diety sportowej
Śniadanie: Omlet owsiany z jogurtem naturalnym i musem truskawkowym
II Śniadanie: Pożywne kanapki z pieczywa razowego z twarogiem, sałatą lodową, kiełkami i ostrą rzodkiewką
Obiad: Filet z kurczaka podany z dzikim ryżem i brokułem w płatkach migdałowych
Podwieczorek: Sycący koktajl bananowy z orzechami włoskimi
Kolacja: Pieczony łosoś w sosie cytrynowym z ziemniaczanymi talarkami i bukietem warzyw
Śniadanie: Kremowa owsianka z miodem i owocami leśnymi
II Śniadanie: Pasta z awokado i jajka z pieczywem żytnim
Obiad: Makaron pełnoziarnisty z kawałkami soczystego kurczaka podany na liściach szpinaku
Podwieczorek: Jogurt grecki z domowym musli
Kolacja: Sałatka pomidorowa z wędzoną makrelą i komosą ryżową
Śniadanie: Lekki twarożek z ogórkiem i szczypiorkiem na pieczywie pełnoziarnistym, podany z cząstkami grejpfruta
II Śniadanie: Frittata z pomidorami i kiełkami lucerny
Obiad: Risotto z potrawką z kurczaka
Podwieczorek: Mleczny pudding z rodzynkami
Kolacja: Aromatyczny dorsz z salsą z mango podany na rukoli